IZBOR SHARON STONE: U Cannesu u perfektnom izdanju izazvala pravu "malu ludnicu", a evo i zašto (FOTO)

Predivna Sharon zakoračila je na kanski crveni tepih u haljini talijanske modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj posebno za nju.

  • Žena

  • 24. Maj 2022  24. Maj 2022

  • 0

Kad god se pojavi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu, Sharon Stone uvijek izazove pravu malu ludnicu među okupljenim fotografima. Slavna 64-godišnja američka glumica stigla je i na 75. izdanje festivala te je opet pokorila Croisette, legendarnu festivalsku promenadu.

Nakon premijere Flma "Forever Young", svojim prisustvom uveličala je i premijeru horora "Crimes of the Future" redatelja Davida Cronenberga u kojem glavne uloge imaju Lea SeydouxKristen Stewart i Viggo Mortensen.

Predivna Sharon zakoračila je na kanski crveni tepih u haljini talijanske modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj posebno za nju.

Sharon Stone u Cannesu u haljini modne kuće Dolce & GabbanaSharon Stone u Cannesu u haljini modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Afp)

Zelena toaleta sa šlepom i srcolikim dekolteom u gornjem dijelu prati liniju tijela, a u donjem se širi. Visoki prednji prorez doprinosi senzualnosti ove kreacije koja je ukrašena i blještavim Swarovski kristalima.

Sharon je haljinu kombinirala sa satenskim sandalama koje su također bile u zelenoj boji. Ljepotica se odlučila za minimalan make-up i pritom izgledala apsolutno savršeno.

Sharon Stone u CannesuSharon Stone u Cannesu (Foto: Afp)

(Zadovoljna.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...