CRVENA JE NJEZINA OMILJENA BOJA: Evo koju haljinu je odabrala Amal Clooney na dodjeli nagrada u Londonu (FOTO)

Poznata odvjetnica i supruga holivudskog glumca Georgea Clonneyja, Amal Clooney, uistinu se pobrinula da njezino pojavljivanje na crvenom tepihu dodjele nagrada The Prince's Trust ne prođe neprimjećeno.

  • Žena

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Ona je odvjetnica za ljudska prava, supruga Georgea Clooneyja i majka blizanaca Alexandera i Elle, ali i zvijezda svakog crvenog tepiha na kojem se pojavi. 44-godišnjoj Amal Clooney ovoga je puta društvo pravila njezina majka Baria Alamuddin, stoga ne čudi da su dvije dame privukle svu pažnju medija. 

Lijepa Amal stigla je na dodjelu nagrada u Londonu odjevena u usku crveno-bijelu haljinu cvjetnog uzorka, koja je savršeno isticala njezinu vitku figuru, ali se i odlično uklopila uz njezinu put i tamnu kosu. Cvjetni uzorak, kao i crvena boja, inače su omiljene u ormaru Amal Clooney, stoga ne čudi da je još jednom posegnula za provjerenom kombinacijom.

Uz haljinu bez naramenica iskombinirala je bijele salonke i clutch torbicu u istoj boji, a na usne je nanijela jarko crveni ruž.

Prošlo je već neko vrijeme otkako smo posljednji puta vidjeli Amal Clooney na crvenom tepihu, navodi Tportal.hr.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...