SIVRO OBJAVIO JEZIVU PORUKU KOJA JE STIGLA NA MAIL: "Dojave o bombama stigle sa ruske domene"

Predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja u Kantonu Sarajevo Saudin Sivro objavio je sadržaj maila koji su škole dobile, u kojem se prijeti postavljenim bombama.

  • Vijesti

  • 25. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 1

Predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja u Kantonu Sarajevo Saudin Sivro objavio je sadržaj maila koji su škole dobile, u kojem se prijeti postavljenim bombama.

"Treba biti jasno i javno obznanjeno da je lažna dojava o bombama u osnovnim školama kao 'Amen' došla sa domene .ru (KMFDM KMFDM

'U školi je bomba

Čujem glasove
Glasovi u mojoj glavi
lud sam
Ja sam nakaza
Ubiću decu
Oprostite mi ljudi
U ime
Svijetla budućnost
Amen'

u prijevodu na ruski jezik glasi:

'В школе бомба

Я слышу голоса
Голоса в моей голове
Я сумасшедший
Я - изображение
Я собираюсь убить детей
Простите меня, люди
От имени
Светлое будущее
Аминь'

Светлое будущее Аминь", naveo je Sivro na svom Facebook profilu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su na terenu i sve detaljno provjeravaju. Dojave o postavljenim bombama su stigle i u zgradu Općinskog suda, te Općine Centar. Tim povodom danas će se javnosti obratiti premijer Edin Forto na vanrednoj press konferenciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...