DIREKTOR BIJELJINSKE FABRIKE OTKRIO DETALJE POŽARA: "Ne gore pogoni već magacini u vlasništvu...!"

“Ne gori pogon fabrike, nego napušteni magacinski prostori koji su bili u stečaju, vlasništvo ‘Bobar banke’”, rekao je Filipović.

  • Vijesti

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Stevo Filipović, direktor fabrike “Sava Semberija”, izjavio je za InfoBijeljina da požar nije zahvatio njihove pogone, nego napuštene magacine. Iz Grada Bijeljina kažu da je požar lokaliziran.

“Ne gori pogon fabrike, nego napušteni magacinski prostori koji su bili u stečaju, vlasništvo ‘Bobar banke’”, rekao je Filipović.

Dodao je da se nadljudskim naporima vatrogasaca, koji su došli sa svih strana, lokalizuje požar koji nije zahvatio prostor fabrike.

Iz Grada Bijeljina poručeno je da sve raspoložive ekipe vatrogasaca iz Bijeljine i Janje su na terenu i bore se da lokalizuju požar, u pomoć su im pritekli vatrogasci iz Ugljevika i Lopara.

Iz Grada Bijeljina saopćili su da je požar lokaliziran.

“Vatrogasna jedinica iz Bijeljine, zajedno sa kolegama iz Lopara, Ugljevika, Janje, Brčkog i Zvornika, uspjela je oko 21.50 časova da lokalizuje požar u krugu fabrike „Sava Semberija“ u Bijeljini koji je izbio danas oko 19.30 časova. U požaru nema povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta na objektima hladnjače”, navedeno je iz ove lokalne samouprave.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...