URNEBESNA OBJAVA AMRE DŽEKO: Šta rade Edin i Senijad dok im žene šopinguju?

Dijamant je sa suprugom Amrom i djecom "skoknuo" do Monte Carla, a društvo su im pravili i Senijad Ibričić sa svojom porodicom.

  • Estrada

  • 26. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 1

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, okončao je sezonu u Italiji, gdje je osvojio dva trofeja (Kup i Superkup), ali je ostao bez šampionske titule sa Interom.

Pauzu prije okupljanja reprezentacije BiH (30. maja) za junske mečeve Lige nacija protiv Finske, Rumunije i Crne Gore, naš golgeter je iskoristio druženje sa porodicom i prijateljima.

Dijamant je sa suprugom Amrom i djecom "skoknuo" do Monte Carla, a društvo su im pravili i Senijad Ibričić sa svojom porodicom.

I dok su gospođe Amra i Anita bile u šopingu Edin, Senijad i ostatak muškog društva su sjeli na stepenice kako bi odmorili... Fotografiju je objavila Amra na svom Instagramu i nasmijala veliki broj fanova.

(Faktor)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...