"HAJDE RECITE 'MERHABA'": Igrač Fenerbahčea prišao Džekinoj djeci da se upozna (VIDEO)

Od starta se Džeko istaknuo u jednog od vođu timova, a dobio je i kapitensku traku.

  • Sport

  • 03. Sep. 2023  

  • 0

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko od ovog ljeta je stanovnik Istanbula i član turskog velikana Fenerbahcea.

Od starta se Džeko istaknuo u jednog od vođu timova, a dobio je i kapitensku traku. Edin pruža odlične partije u “žuto-plavom” dresu ovog je ljeta obukao dres turskog Fenerbahcea i u novom klubu pruža odlične partije, već je dao pet golova uz tri asistencije.

Inače, sa Edinom su se iz Italije u Istanbul preselili i njegova supruga Amra i četvero djece. Navijači u Turskoj prate svaki Edinov korak, a na Instagramu se pojavio jedan zanimljiv snimak.

Nakon jedne utakmice Džeko je bio sa djecom kada im je prišao njegov saigrač i veznjak Fenera Mert Hakan Yandas.

On se želio upoznati sa mališanima, a kada im je prišao, Džeko je djeci rekao: “Hajde, recite merhaba”. Veznjak Fenera je malenoj Daliji poljubio ruku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...