ŠOKANTNE TVRDNJE SRBIJANSKOG GENERALA: "Vlasti Republike Srpske suočiće se u narednom periodu sa novim i još žešćim i većim političkim pritiscima od strane..."

"Republika Srpska mora pratiti korake Srbije i voditi jednu usaglašenu politiku", kazao je general-major u penziji.

  • Regija

  • 27. Maj 2022  31. Maj 2022

  • 3

"NATO i Brisel svojim političkim potezima ugrožavaju bezbjednost u BiH, jer se donose i predlažu odluke koje su na štetu samo jedne, srpske strane", ocijenio je bivši načelnik Uprave za strategijsko planiranje Vojske Srbije general-major u penziji Božidar Forca.

- Taj trend će i dalje biti nastavljen, te nam više nego ikad treba strpljenja i mudrosti - kazao je Forca koji je danas načelnik Katedre bezbjednosti na Fakultetu za poslovne studije i pravo u Beogradu.

"Vlasti Srpske suočiće se u narednom periodu sa novim i još žešćim i većim političkim pritiscima od strane SAD i Brisela, na koje treba da odgovore mudrom politikom", kazao je on.

Forca je za "Glas Srpske" rekao da Srbija po svaku cijenu mora zadržati neutralnost u novim okolnostima izazvanim sukobom u Ukrajini, a da Republika Srpska mora pratiti korake Srbije i voditi jednu usaglašenu politiku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...