NOVAK ĐOKOVIĆ PRIZNAO SVE: "To mi slama srce, želim da pomognem njegovoj porodici..."

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u petak u osminu finala Rolan Garosa pobjedom nad Slovencem Aljažom Bedeneom.

  • Sport

  • 28. Maj 2022  01. Jun. 2022

  • 0

Na konferenciji za medije posle trijumfa odgovarao je na škakljiva pitanja.

Novinare je u Patrizu zanimalo kako se Novak Đoković osjeća po pitanju problema sa zakonom u kojima se nalazi njegov nekadašnji trener – Nijemac Boris Becker.

„Slama mi srce kad vidim kroz šta Boris prolazi. Ne želim da ulazim u sam proces, da govorim o tome šta je bilo pošteno, a šta ne, šta je učinjeno… Borisa smatram za prijatelja i člana porodice, uvek je bio divan prema meni i mojoj porodici. Imamo odličan odnos tokom godina, pogotovo kada smo radili tokom tri godine i ostvarili velike stvari u ovom sportu.

Čak i kada smo prestali da radimo naš odnos je nastavio da se razvija u pravom smeru. Bio sam u kontaktu sa jednim od njegovih sinova Noom i pitao sam da li ima nešto što mogu da uradim, da pomognem, da budem uz Bekerove članove porodice jer ne mogu da dođem do njega… To je strašno. On je neko koga znam tako dobro i naravno neko ko je legenda našeg sporta, a prolazi kroz to što prolazi. Prošlo je manje od mesec dana i znamo još koliko mora da bude tamo. Nadam se da će ostati zdrav i jak“, izjavio je Đoković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...