NEMA VIŠE ŠATORA PRED ZGRADOM SUDA: Dragičević prekida s boravkom ispred pravosudnih institucija BiH

Istrage u slučajevima Dragičević i Memić su prioritet u postupanju Tužilaštva Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz ove pravosudne institucije u četvrtak, 26. maja.

  • Društvo

  • 29. Maj 2022  

  • 0

Nakon što je više od dva mjeseca boravio ispred zgrade pravosudnih institucija Bosne i Hercegovine Davor Dragičević odlučio je da ukloni šator i ode sa zelene površine gdje je boravio.

Ova odluka Dragičevića dolazi nakon što je Tužilaštvo BiH saopćilo da je istraga u vezi ubistva Davorovog sina Davida te Dženana Memića prioritet u radu ove pravosudne institucije.

Dragičević je gostujući u programu N1 izrazio zahvalnost građanima Sarajeva, BiH i naselja Švrakino i Aneks na podršci koju su mu danima pružali,

Istrage u slučajevima Dragičević i Memić su prioritet u postupanju Tužilaštva Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz ove pravosudne institucije u četvrtak, 26. maja.

Vršilac dužnosti glavnog tužioca Tužilaštva BiH, Milanko Kajganić, zajedno sa postupajućim tužiocima u ovim predmetima, sastao se sa predstavnicima porodica oštećenih, Davorom Dragičevićem i Murizom Memićem, kao i njihovim pravnim zastupnikom, advokatom Ifetom Feragetom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...