RUKU NA SRCE: Nesretni Dragan Čović završio na rubu balkona u zagrebačkom HNK, pa se oglasio na Twitteru...

Na poziv predsjednika Vlade RH Plenkovića svečanosti je prisustvovao i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

  • Mini market

  • 30. Maj 2022  02. Jun. 2022

  • 4

U Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu održana je svečanost povodom Dana državnosti Republike Hrvatske i 30. obljetnice međunarodnog priznanja.

Na poziv predsjednika Vlade RH Plenkovića svečanosti je prisustvovao i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Slika

-Na Svečanom koncertu povodom Dana državnosti RH i 30. obljetnice međunarodnog priznanja u organizaciji predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i ministra Grlića Radmana. Snažno partnerstvo BiH i RH se nastavlja u ovim krajnje izazovnim vremenima za naš hrvatski narod u BiH, napisao e Čović na Twitteru.

Foto: Cropix

Inače, Čović je svečanost u HNK gledao smješten na rubu balkona, dok se na ovom događaju uopće nije pojavio predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...