MILAN DUNOVIĆ O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA: "Komšiću je jedini protivkandidat HDZ, a ne Izetbegović i Bećirović!"

"Nismo imali nikad niti ćemo ikad imati zajedničkog kandidata sa SDA", kaže Dunović.

  • Politika

  • 30. Maj 2022  31. Maj 2022

  • 6

Potpredsjednik FBiH i član Predsjedništva DF-a Dunović je komentarisao aktuelna politička pitanja kao i nadolazeće izbore.

“Protivkandidat Željku Komšiću može biti samo Dragan Čović, ne Bakir Izetbegović, Denis Bećirović. Denis Bećirović ima potencijal da odnese određeni broj glasova Komšiću i obrnuto. Ja pokušavam da se ne zamjerim sedam stranaka. Oni su zaista ideološki šaroliki. Mislim da će ući u sukobe međusobno”, kazao je Dunović.

Na konstatatciju, da su i DF i SDA ideološki šaroliki, Dunović kaže: 

“Mi nismo imali nikad niti ćemo ikad imati zajedničkog kandidata sa SDA. Evo ako ikad budemo imali zajedničkog kandidata ja izlazim iz DF-a ovdje u studiju”, kazao je Dunović za N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...