"SB" ZABILJEŽILA: Nevrijeme u Sarajevu, nestabilno i u nastavku dana (FOTO)

Sudeći prema prognozama, nestabilno vrijeme će se nastaviti i tokom dana, praćeno pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura oko 25 stepeni.

  • Vijesti

  • 31. Maj 2022  31. Maj 2022

  • 0

Iako je u ranim jutarnjim satima u Sarajevu bilo vedro, veoma brzo je uslijedila promjena vremena. Već oko 9 sati nad gradom su se nadvili tamni oblaci, kao da je pala noć.

Sudeći prema prognozama, nestabilno vrijeme će se nastaviti i tokom dana, praćeno pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura oko 25 stepeni.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U jutarnjim satima sa slabom kišom ponegdje, a u drugoj polovini dana u većem dijelu zemlje se očekuju pljuskovi sa grmljavinom, a lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab većinom južnog smjera. U sjevernim područjima vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27, na jugu do 29 stepeni.

Promjenjivo vrijeme se očekuje i sutra, a onda metereolozi najavljuju toplotni val.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...