NISU NAMJENSKI RAĐENI ZA NAS: Pogledajte kako izgledaju novi dresovi reprezentacije BiH

Dresovi su kataloški iz ponude Adidasa i nisu namjenski rađeni za BiH, što znači da još neka reprezentacija može nositi sličan dizajn.

  • Sport

  • 31. Maj 2022  31. Maj 2022

  • 0

Reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer se okupila u Zenici pred četiri utakmice Lige Nacija, a naš tim dobio je nove Adidas dresove.

Nova garnitura dresova objavljena je na društvenim mrežama, ali će premijeru imati u posljednjem junskom meču protiv Finske u Zenici.

Dresovi su kataloški iz ponude Adidasa i nisu namjenski rađeni za BiH, što znači da još neka reprezentacija može nositi sličan dizajn.

Domaći dres je plave boje, dok će Zmajevi u gostima igrati u bijeloj boji.

alt

BiH prvu utakmicu igra u Finskoj 4. juna, tri dana poslije je susret u Zenici protiv Rumunije. Ponovo za tri dana Zmajevi igraju u Podgorici protiv Crne Gore, a 14. juna na Bilinom polju protiv Finske.

(Reprezentacija.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...