I ČEFERINU SE SMUČILO KADA VIDI KAKO IGRA NAŠ TIM: "Volio bih da se Bosna i Hercegovina plasira na EURO, ali kako igraju…"

Reprezentacija naše zemlje večeras od 20:45 na stadionu Bilino polje u Zenici igra posljednju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine protiv reprezentacije Slovačke.

  • Sport

  • 19. Nov. 2023  

  • 1

Predsjednik krovne kuće europskog fudbala (UEFA) Aleksandar Čeferin danas je bio gost na otvaranju novog stadiona u Leskovcu (Srbija).

On je u razgovoru sa medijima tokom obilaska stadiona naglasio kako bi volio da se sve reprezentacije sa ovog područja plasiraju na Europsko prvenstvo.

“Drago mi je što su tri reprezentacije iz regiona blizu plasmana na Europsko prvenstvo – Srbija, Hrvatska i Slovenija. Volio bih da se plasiraju i Bosna i Hercegovina i Sjeverna Makedonija, ali oni nemaju šansu. Bosna i Hercegovina ima baraž, ali kako igraju… Svakako bih volio da se što više selekcija iz regiona plasira na Europsko prvenstvo”, izjavio je Čeferin, prenosi Scsport.ba.

Reprezentacija naše zemlje večeras od 20:45 na stadionu Bilino polje u Zenici igra posljednju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine protiv reprezentacije Slovačke.

Naša reprezentacija je ostala bez šansi za plasman kroz kvalifikacije, ali je u martu iduće godine očekuje baraž i nova prilika za prvi plasman na Europsko prvenstvo u historiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...