NAPAD NA POVRATNIKE U BRATUNCU: Uhapšen muškarac koji je prijetio smrću

Vlasnik ugostiteljskog objekta aščinica “Korzo” koji se nalazi na popularnom šetalištu u centru Bratunca, kazao je za Zvornički.ba kako je “žalosno da se u ovom vremenu ovakve stvari dešavaju”.

  • Vijesti

  • 01. Jun. 2022  01. Jun. 2022

  • 4

U centru Bratunca jučer se desio napad na nacionalnoj osnovi. M.L. je napadao goste, vrijeđao ih i tražio svinjski burek u jedinom lokalu koji je u vlasništvu Bošnjaka. Uputio je i prijetnje smrću.

Prema informacijama vrijeđan je vlasnik uglednog ugostiteljskog objekta Korzo na nacionalnoj osnovi, dobio prijetnje smrću, a vrijeđani su i gosti ovog lokala.

Iz Policijske uprave Zvornik su potvrdili za N1 ovaj događaj i o istom saopštili:

“Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su oko 16,45 časova, lišili su slobode lice inicijala M.L. iz Bratunca, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti. Policijskoj stanici Bratunac je navedenog dana oko 15,25 časova lice B.M. prijavilo narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Bratuncu od strane lica M.L., a potom i prijetnje po život upućene od lica M.L. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, Područna kancelarija Srebrenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu.”

Vlasnik ugostiteljskog objekta aščinica “Korzo” koji se nalazi na popularnom šetalištu u centru Bratunca, kazao je za Zvornički.ba kako je “žalosno da se u ovom vremenu ovakve stvari dešavaju”.

“Uhapšeni u ovom slučaju je tokom cijelog dana prijetio meni i gostima u lokalu, te tražio “svinjski burek” znajući o kom se lokalu radi, svjesno provocirajući konobare, mene, goste i sve nas koji ovdje živimo i radimo. Sve sam ovo navedeno uredno prijavio policiji te je podnesena krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti”, kazao je Beriz M.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...