"SB" SAZNAJE: Udaren biciklista u istoj ulici gdje je teške povrede zadobio sin Danisa Tanovića

Kako su naveli iz MUP-a, nesreća se dogodila u jutarnjim satima, te na svu sreću nije zabilježeno da je biciklista zadobio povrede niti je zabilježena materijalna šteta. 

  • Hronika

  • 01. Jun. 2022  

  • 0

U sarajevskom naselju Drvenija, na mjestu gdje je u februaru automobilom udaren sin bh. režisera Danisa Tanovića, danas je "udaren" biciklista, potvrdili su za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako su naveli iz MUP-a, nesreća se dogodila u jutarnjim satima, te na svu sreću nije zabilježeno da je biciklista zadobio povrede niti je zabilježena materijalna šteta. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PU Stari Grad.

Ipak, u Ulici Hamdije Kreševljakovića zabilježeno je više saobraćajnih nesreća zbog toga što njome vozači nerijetko voze neprilagođenom brzinom iako se u njoj nalaze, između ostalog, srednja škola i fakultet, kao i stambene zgrade, autobuska i trolejbuska stanica.

Podsjećamo da je pored nesreće u kojoj je povrijeđen Danisov sin Orhan, prošlog mjeseca samo sto metara dalje udaren student na pješačkom prijelazu.

Stanovnici ove ulice u više navrata apelovali su na nadležne da riješe pitanje brze vožnje kroz ovu ulicu i pravovremeno spriječe tragične slučajeve.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...