BURNO U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE: Sa sjednice NSRS "pobjegao" bivši direktor Željeznica RS, Vukanović oštro reagirao (VIDEO)

Kako niko nije uhapšen i niko nije odgovarao za nevjerovatnu pljačku u kriminal, upitao je Vukanović.

  • Mini market

  • 02. Jun. 2022  02. Jun. 2022

  • 1

Sa jučerašnje sjednice, tokom tačke Dnevnog reda i rasprave o Zakonu o Željeznicama Srpske, utekao je bivši direktor Slavko Gligorić i drugi odgovorni, koji ne smiju i ne žele da podnesu račune narodu koji ih je birao šta je uzrok rasula, ogromnih dugova i teškog stanja u preduzeću?

Kako je od 2006. godine, kada su Dodik i SNSD, sa prikolicama DNS-om i SP-om došli na vlast, dug Željeznica Republike Srpske porastao sa 1,7 na 340 miliona maraka i gdje je potrošeno 100 miliona maraka, ili 51,3 miliona eura kredita Svjetske banke koji je uzet za restrukturisanje preduzeća? Kako niko nije uhapšen i niko nije odgovarao za nevjerovatnu pljačku u kriminal?

Video prilog i diskusija zastupnika Nebojše Vukanovića otkriva šta se događalo tokom jučerašnje sjednice NSRS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...