"SB" NA MJESTU DOGAĐAJA: Evakuirane zgrade Vrhovnog i Kantonalnog suda u Sarajevu (FOTO)

Policijski službenici Uprave policije u saradnji sa službenicima Sudske policije FBiH poduzimaju mjere i radnje na evakuaciji osoblja i stranaka zatečenih u objektima navedenih institucija, te vršenju kontradiverzionog pregleda pomenutih objekata.

  • Hronika

  • 02. Jun. 2022  02. Jun. 2022

  • 0

Operativni centar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u 8.59 sati zaprimio je telefonsku dojavu da su u zgradama Vrhovnog suda FBiH i Kantonalnog suda u Sarajevu postavljene bombe, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Mirza Hadžiabdić.

O navedenom je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici Uprave policije u saradnji sa službenicima Sudske policije FBiH poduzimaju mjere i radnje na evakuaciji osoblja i stranaka zatečenih u objektima navedenih institucija, te vršenju kontradiverzionog pregleda pomenutih objekata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...