PONOVO EVAKUIRANA VLADA BPK: Mail o bombi stigao na ruskom jeziku

Oko 10 sati na mail Službe za informisanje stigla je nova dojava o postavljenoj bombi.

  • Hronika

  • 02. Jun. 2022  

  • 0

Zgrada BPK Goražde jutros je ponovo ispražnjena. Oko 10 sati na mail Službe za informisanje stigla je nova dojava o postavljenoj bombi.

"Uposleni su evakuisani, a jedinice MUP -a vrše provjere. Mail o bombi je na ruskom jeziku", za Patriju je rekao ministar unutrašnjih poslova BPK Goražde Armin Mandžo.

Policija obezbjeđuje lice mjesta, a ispražnjen je i plato ispred zgrade kantona.

Ovo je druga dojava o podmetnutim bombama u BPK Goražde. Prije dva dana stigla je dojava da su bombe podmetnute u zgradu Vlade BPK Goražde i zgradu MUP -a. Pokazalo se da je riječ o lažnim dojavama u kojima je pisalo:

"Zgrada je minirana. Na ovaj korak su nas natjerale vlasti BiH svojom antiruskom politikom i nasrtajem na naš bratski srpski narod u RS-u. NATO vam neće pomoći. Utičite na svoju vladu ako ne želite, kao u Ukrajini. S poštovanjem FSB", 

Ti mailovi su bili napisani ćirilicom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...