DRAMA NA LETU RIM-PRIŠTINA: Zbog dojave o bombi evakuisano 200 putnika

Prijetnja bombom upućena je dok je avion bio u letu, što je izazvalo zabrinutost putnika, rekao je načelnik aerodromske policije Špend Malići.

  • Svijet

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Kasno sinoć upućena je prijetnja o postavljenoj bombi u avionu na liniji Rim-Priština. Nakon provjere aviona i prtljaga putnika, iz policije su za prištinske medije potvrdili da je dojava bila lažna.

Prijetnja bombom upućena je dok je avion bio u letu, što je izazvalo zabrinutost putnika, rekao je načelnik aerodromske policije Špend Malići.

„Oko 22 sata dobili smo informaciju o prijetnji bombom na letu iz Rima za Prištinu i odmah smo adekvatno odgovorili“, rekao je Malići, a prenosi RTK2.

Prema njegovim riječima, u avionu je bilo oko 200 putnika.

Vijest prenosi portal Kossev podsjećajući da od izbijanja rata u Ukrajini širom regiona stižu dojave o postavljanju bombe na različite adrese.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...