SRETNO, ZMAJEVI: Fudbalski reprezentativci BiH otputovali u Helsinki na duel protiv Finske

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su otputovali sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu za Helsinki gdje ih očekuje utakmica 1. kola Lige nacija sa Finskom.

  • Sport

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su otputovali sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu za Helsinki gdje ih očekuje utakmica 1. kola Lige nacija sa Finskom.

Svi igrači osim Kenana Kodre koji je otpao zbog povrede spremni su za igru, te se u našem taboru nadaju povoljnom rezultatu na početku novog ciklusa.

Na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju danas će u 18:30 po lokalnom vremenu (17:30 srednjoevropsko) sati biće održana službena konferencija za medije bh. tima, a pola sata poslije naši reprezentativci će odraditi službeni trening.

  Nakon utakmice protiv Finske, 7. juna slijedi duel s Rumunijom u Zenici. Junski ciklus se potom nastavlja gostovanjem u Crnoj Gori 11. juna, a zaključuje domaćom utakmicom protiv Finske 14. juna.

Subotnji susret protiv Finske u Helsinkiju (18 sati) direktno će prenosti državna televizija BHT 1, a oni su nedavno, podsjećamo, uz pomoć BH Telecoma otkupili prava prijenosa svih utakmica naše reprezentacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...