NAKON SUĐENJA: Otkriveno gdje je Johnny Depp otišao, objavljena i fotografija (FOTO)

Na fotografiji Depp u naručju drži napuštenog jazavca.

  • Show

  • 04. Jun. 2022  04. Jun. 2022

  • 1

Nakon pobjede na sudu, glumac Johnny Depp fotografiran je u jednom skloništu za životinje u Velikoj Britaniji. Na Facebook stranici Folly Wildlife Rescue objavljena je fotografija Johnnyja Deppa koji je s gitaristom Jeffom Beckom posjetio životinje u skloništu.

Na fotografiji Depp u naručju drži napuštenog jazavca.

"Pogodite ko nas je posjetio. Ne, ne umišljate, to je stvarno Johnny Depp. Kao što vjerovatno znate, Johnny Depp je s Jeffom Beckom na turneji po Velikoj Britaniji, a u nedavnoj pauzi Jeffova supruga Sandra dovela ga je da nas posjeti i uvjeri se u posao koji radimo s divljim životinjama", stoji na početku objave.

"Kakvo nevjerovatno poslijepodne za naše osoblje i volontere. Johnny je obišao bolničke odjele za njegu i veterinare. Davao je komplimente i, kako je sam rekao, oduševljen je viđenim. U sklopu posjete, dopustili smo mu da nakratko drži Freddieja, jednog od brojnih mladunaca jazavaca", napisali su u objavi, prenosi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...