STRAVA I UŽAS U CENTRU ZENICE: U kopirnici ubio radnicu, pa sebe (FOTO)

Vlasnik objekta ubio je radnicu, a potom sebi oduzeo život – tvrdi očevidac ove drame.

  • Hronika

  • 04. Jun. 2022  04. Jun. 2022

  • 0

Prava drama odvijala se večeras u centru Zenice, a nakon što je u Ulici Islambegovića put došlo do ubistva i samoubistva, saznaje 072info.

Kako se nezvanično saznaje, ovom prilikom smrtno je stradala ženska osoba, dok je muškarac izvršio samoubistvo.

"Vlasnik objekta ubio je radnicu, a potom sebi oduzeo život", tvrdi očevidac ove drame.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), još se utvrđuju okolnosti ove tragedije.

"U 21.20, u Ulici Islambegovića put, u fotokopirnici su zatečena dva beživotna tijela. Doktor Hitne pomoći konstatirao da je smrt nastupila priie 20 sati", kažu iz policije.

Uviđaj na licu mjesta obavlja se pod nadzorom dežurnog tužioca.

Na licu tragedije su uviđajne ekipe i vrše uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva ZDK, dodaju iz policije.

Brojni građani ostali su zatečeni ovim prizorom u centru grada, a posebno su u šoku što se u trenutku pucnjave čuo vrisak ženske osobe.

Nezvanično saznajemo da je muškarac M.B. ubio žensku osobu N.P. pucnjevima iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...