U SRBIJANSKOM SPECIJALNOM TUŽILAŠTVU: Saslušani Šarić, Lazarević i Mišić, na teret im se stavlja pokušaj ubistva svjedoka-saradnika

Proširenjem istrage njima se stavlja na teret djelo udruživanje radi vršenje krivičnih djela i organizacija pokušaja ubistva svjedoka saradnika Nebojše Joksovića.

  • Hronika

  • 06. Jun. 2022  06. Jun. 2022

  • 0

Saslušanje Darka Šarića, njegovog adovokata Dejana Lazarevića, Danila Odovića i Uroša Radovanovića (Mišić) upravo je završeno u Specijalnom tužilaštvu u Beogradu, javlja Blic.

Sva četvorica saslušanih su negirala sve što im se proširenjenm naredbe o sprovođenju istrage stavlja na teret, piše „Blic“.

„Rekli su da nemaju veze sa krivičnim djelima“, navodi izvor i dodaje da su svi okrivljeni odbranu iznijeli kratko, u po nekoliko rečenica.

Podsjetimo, proširenjem istrage njima se stavlja na teret djelo udruživanje radi vršenje krivičnih djela i organizacija pokušaja ubistva svjedoka saradnika Nebojše Joksovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...