MAGAZINOVIĆ SE SUSREO SA ESCOBAROM: "Najviši dužnosnici SAD-a ništa ne rade slučajno, pa čak ni dolaze"

Jedna od tema sastanka je, kako je kazao, bila i nužna potreba i podrška svima onima koji se bore protiv korupcije posebno one institucionalne. 

  • Vijesti

  • 07. Jun. 2022  07. Jun. 2022

  • 4

Saša Magazinović, državni poslanik SDP-a, nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrielom Escobarom, koji je stigao u BiH jučer, dakle isti dan kada su SAD nametnule sankcije predsjedniku FBiH Marinku Čavari i ministru zdravstva RS-a Alenu Šeraniću, istakao je da je upravo održani sastanak imao dva dijela.

"Jedan koji nije za javnost i drugi o kojem možemo govoriti", kazao je Magazinović te podsjetio da najviši dužnosnici SAD-a ništa ne rade slučajno, te naglasio da nijedan sastanak i nijedna posjeta nisu slučajni. 

Jedna od tema sastanka je, kako je kazao, bila i nužna potreba i podrška svima onima koji se bore protiv korupcije posebno one institucionalne. 

"O tome smo jako puno razgovarali, čak i o konkretnim aktivnostima", kazao je Magazinović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...