HOROR U ITALIJI: Muškarac iz BiH ubio bivšu suprugu, ljubavnicu i sebe

Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio eksploziv koji je aktivirao dok je bježao. Nakon što je ubio i sadašnju partnerku, presudio je i sebi.

  • Hronika

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 0

​Srpkinja Lidija Miljković (42) ubijena je danas na ulici u Vicenzi, a njen bivši partner Zlatan V. (44) iz BiH, koji se sumnjiči da je pucao u nju, nešto kasnije pronađen je mrtav u automobilu, u kojem je, kako prenosi ANSA, bilo još jedno tijelo.

Lidija je, kako su prenijeli italijanski mediji, odvezla dvoje djece u školu i u svom automobilu se spremala da krene kući, kada joj je on prišao.

On je pucao u nju dok je još bila u vozilu, saopštila je policija.

Zlatan je nakon zločina pobjegao automobilom sa sadašnjom partnerkom.

Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio eksploziv koji je aktivirao dok je bježao. Nakon što je ubio i sadašnju partnerku, presudio je i sebi.

Njegovo tijelo pronađeno je u automobilu na zapadnoj obilaznici Vicenze, prenosi Ilmessaggero.it.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...