SVI SU DOBRODOŠLI: U Sarajevu promocija Instituta za historiju, demografiju i antropologiju Sandžaka…

Promocija ove naučne institucije biće organizirana u sklopu respektabilnog History Festa koji već godinama unazad okuplja značajne istraživače iz regiona.

  • Kultura

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 0

U Sarajevu će u subotu 11. juna 2022. godine s početkom u 18 sati biti promoviran Institut za historiju, demografiju i antropologiju Sandžaka.

Promocija ove naučne institucije biće organizirana u sklopu respektabilnog History Festa koji već godinama unazad okuplja značajne istraživače iz regiona.

Veliki broj uglednih intelektualaca govorit će na predstavljanju Instituta za historiju, demografiju i antropologiju Sandžaka, među kojima su ugledni historičari dr. Enes Pelidija, dr. Husnija Kamberović, dr. Šerbo Rastoder, dr. Izet Šabotić i drugi.

Promocija će biti upriličena u sarajevskom Hotelu Hils, 11. juna (subota) s početkom u 18 sati.

Ulaz je slobodan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...