U SVE POPULARNIJOJ SERIJI: Messi će se okušati i kao glumac

Tamošnji mediji pišu da je njegova scena već snimljena i da je završena prije nekoliko dana, a da je Messi spomenutu scenu snimio u Parizu.

  • Show

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 1

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi debitovat će kao glumac i to nakon što je dobio ulogu u poznatoj latinoameričkoj televizijskoj seriji "Los Protectores".

Brojni svjetski poznati fudbaleri radili su  djelimično kao glumci, ali u ulozi voditelja reklame za brendiranje neke firme i njihovi nastupi većinom su kratki i sadrže samo nekoliko rečenica, što je ipak daleko od svijeta glume.

 I Messi, kao jedan od najvećih fudbalskih brendova u svijetu, pojavio se u više reklama za razne firme koje je predstavljao, a među kojima su reklame za hranu, Lay's, Pepsi i naravno Adidas, koji je ujedno i njegov najveći sponzor.

Ipak, Messi je sada dobio ulogu u projektu koji se mnogo razlikuje od onoga kako smo ga navikli gledati, a on će se pojaviti u drugoj sezoni argentinske drame "Los Protectores", što je serija koja postaje sve popularnija u ovoj državi.

Tamošnji mediji pišu da je njegova scena već snimljena i da je završena prije nekoliko dana, a da je Messi spomenutu scenu snimio u Parizu. Navodi se i to da ćemo pojavu "glumca Messija" čekati minimalno do 2023. godine, kada je planiran izlazak druge sezone ove serije.

Messi je prošlog ljeta prinudno napustio Barcelonu i karijeru nastavio u PSG-u, a 34 odigrana meča za novi klub postigao je 11 pogodaka i upisao 15 asistencija.

 Nedavno je najavio kako mu se bilo teško naviknuti na život u Parizu, ali da je to sada iza njega i da je maksimalno motivisan da se navijačima ovog kluba pokaže u najboljem izdanju. Cilj PSG-a i u narednoj sezoni je vrlo jasan, a to je isključivo osvajanje Lige prvaka. (Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...