EMOTIVNA PORUKA SUPRUGA SEGMEDINE SRNE-BAJRAMOVIĆ: "Mirno spavaj, majko, ljubavi..."

Njen suprug Admir Bajramović objavio je na svom Facebook profilu kolaž fotografija i još jednu dirljivu poruku 7. juna, osam dana nakon njene smrti. 

  • Vijesti

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 0

Segmedina Srna-Bajramović, novinarka, političarka i aktivistkinja, preminula je 31. maja u 49. godini u Sarajevu.

Njen suprug Admir Bajramović objavio je na svom Facebook profilu kolaž fotografija i još jednu dirljivu poruku 7. juna, osam dana nakon njene smrti. 

"Mirno spavaj, majko, ljubavi, ne brini za nas, mnogo si nam dobrih ljudi ostavila, da nas utješe, ohrabre, snage daju da ponosno koračamo dalje, sa tobom u našim srcima, mislima, zauvijek. Hvala svim prijateljima i dobrim ljudima, koji se silno trude da nam pomognu i otjeraju tugu", navodi se u poruci u čijem potpisu su sinovi Affan, Arman i suprug Admir.

Podsjetimo, veliki broj prijatelja, kolega i građana došao je 2. juna na posljednji ispraćaj Segmedini Srni-Bajramović na Gradskom groblju Bare.

Prije dženaze, u tišini i dostojanstveno u sali Parlamenta Federacije BiH mnogi iz svijeta politike, njeni prijatelji, kolege, poznanici prisustvovali su komemoraciji Segmedini Srni-Bajramović i izrazili saučešće porodici

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...