PROLAZNIK U KANALU PRONAŠAO ONESVIJEŠTENU OSOBU: U saobraćajnoj nesreći u BiH teško povrijeđeno dijete

Iz Policijske uprave Zvornik su saopćili da je u kanalu pored ulice Svetog Save u Bratuncu, od prijavitelja pronađeno nepoznato lice u besvjesnom stanju. 

  • Hronika

  • 10. Jun. 2022  

  • 0

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su danas u jutarnjim časovima izvršili uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj je jedno maloljetno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Iz Policijske uprave Zvornik su saopćili da je u kanalu pored ulice Svetog Save u Bratuncu, od prijavitelja pronađeno nepoznato lice u besvjesnom stanju. 

"Policijski službenici PS Bratunac su postupili po navedenoj prijavi i izašli na lice mjesta te utvrdili da se radi o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je maloljetno lice povrijeđeno. Na lice mjesta su upućeni radnici Hitne pomoći Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja u Bratuncu. Povrijeđeno lice je nakon ukazivanja ljekarske pomoći u JZU Dom zdravlja u Bratuncu transportovano u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornika, a potom i u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli gdje su istom konstatovane teške tjelesne povrede", navodi se u saopćenju Policijske uprave Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima PU Zvornik preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji navedenog događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...