GOLČINA ZA PAMĆENJE: U Ligi nacija viđen je fantastičan pogodak, majstor je raspalio s centra…

Gostujući golman Benjamin Buchel pokušao nije imao nikakve šanse.

  • Sport

  • 11. Jun. 2022  11. Jun. 2022

  • 0

Fenomenalan pogodak pao je u najnižem, D rangu ovogodišnje Lige nacija. U trećem kolu grupe 3 igrali su Andora i Lihtenštajn. Andora je pobijedila rezultatom 2:1 golovima Jordija Alaeza iz penala u 78. minuti, dok se Chus Rubio među strijelce upisao četiri minute kasnije.

Upravo je Rubio zatresao suparničku mrežu sa svoje polovice. Nakon što je uz desnu liniju izveden aut, lopta je polako prilazila Rubiju koji ju je svom snagom opalio.. Gostujući golman Benjamin Buchel pokušao nije imao nikakve šanse.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...