„IVANIĆ I ŠIZOFRENI DODIK MI SE GADE, VUKANOVIĆ ZA MENE NE POSTOJI, A DRAŠKO….“: Mijatović kod Hadžifejzovića otpustio kočnice, pogledajte šta je sve najavio…

"Ako se Bosanci i Hercegovci probude, pobijedit ću! Više od 500.000 Bosanaca i Hercegovca ima pravo glasa! Dodik od opozicije 20 godina pravi budale! Ivanić i Dodik mi se gade", kazao je potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović gostujući na Face televiziji.

  • Mini market

  • 11. Jun. 2022  

  • 2

-Nebojša Vukanović koji podržava litije u Crnoj Gori i govori pogrdno o Turcima za mene više ne postoji!"

Podržao sam Stanivukovića, a kada sam mu rekao da stavi zastavu naše države na zgradu, rekao je da neće! Dodik politički šizofren!

-Nemaš, Draško, druge države! Nemaš, Nebojša, druge države! Oni gledaju Dodika kako leti helikopterom i govore: "Jednog dana ću i ja! Oni su veći rusofili od Mile!"

Vrijeme je da se konačno jedan čisti Bosanac kandiduje na izborima! Bivši i propali guraju priču da se ovim pomaže Dodiku. Ako glasaju za Bosanca, nema potrebe da Schmidt koristi Bonska ovlaštenja, nema priče o ratu više! Završimo s ludilom koje se zove secesija, rat, vrijeđanje. Dva miliona ljudi živi u BiH, a isto toliko van BiH!

Dodik od opozicije 20 godina pravi budale! Hajde da vidimo koliko Dodik ima glasova, a koliko ćemo ih mi imati! Šta ako pokažemo i Schmidtu i ostalima da je moguća građanska BiH?! Ivanić i Dodik se kunu u gerilca Dražu Mihajlovića! Ubili su državu! Neka uživaju na Poljinama, u Istri, penziji i moru! Nema razloga da naša koalicija bude sumnjiva, uvijek su bila dva bloka! Samo kada bi ponovili rezultat od prošlih izbora, imali bi šest zastupnika! Uz glasove dijaspore dolazimo do 8 plus. Ni Dodik ni Čović ne mogu imati četiri u Domu naroda! Nema više blokada! Član Predsjedništva nema velike ovlasti, ali može puno toga uraditi! Ovo što smo uradili u SDP-u će preokrenuti mnoge stvari! Bit će svega vrlo brzo! Možda mnogi neće izaći na izbore, kazao je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...