U PRIGODNIM MAJICAMA: Abazović u zanimljivom društvu prati utakmicu Crna Gora - BiH

Kabinet predsjednika Vlade ovu akciju organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i Fudbalskim savezom Crne Gore.

  • Regija

  • 11. Jun. 2022  11. Jun. 2022

  • 0

Premijer Crne Gore dr Dritan Abazović je došao na fudbalsku utakmicu u pratnji pedesetak djece.
 
Na utakmicu koja se odigrava između Crne Gore i Bosne i Hercegovine u okviru Lige nacija, predsjednik Vlade je došao u pratnji učenika OŠ "Pavle Rovinski" iz Podgorice, kao i djecom svojih kolega zaposlenih u Generalnom sekretarijatu Vlade i Državnom protokolu.

Kabinet predsjednika Vlade ovu akciju organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i Fudbalskim savezom Crne Gore, koji je obezbijedio majice sa nacionalnim obilježjima za oko pedesetak prisutne djece, koja će zajedno sa premijerom pružati podršku sa tribina našoj selekciji.

"Cilj ove prve u nizu akcija je da se kod djece razvija nacionalni ponos, zajedništvo, ljubav prema sportu i nacionalnom dresu", saopšteno je iz Kabineta premijera. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...