VUČIĆEV POZIV SE NE ODBIJA: Rasim Ljajić tvrdi da je iz medija saznao za povratak u vladu Srbije...

Na pitanje da li je spreman za povratak na političku scenu, Ljajić je rekao da iz politike „nije ni odlazio“.

  • Regija

  • 12. Jun. 2022  

  • 4

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) izjavio je danas da je „iz medija saznao da se vraća u vladu“.

Ljajić, koji se oporavlja poslije saobraćajne nesreće, rekao je za list „Alo“ da razgovora na tu temu do sada nije bilo, kao i da se još čekaju konačni rezultati izbora održanih 3. aprila.

„I ja sam iz medija saznao da se vraćam u vladu, iako, najiskrenije govorim, nikakvih razgovora još uvek nije bilo na tu temu“, rekao je Ljajić.

Na pitanje da li je spreman za povratak na političku scenu, Ljajić je rekao da iz politike „nije ni odlazio“.

„Jedina moja pauza je bila zbog saobraćajne nesreće. Mada sam i tada bio u kontaktu sa ljudima iz stranke, koja je u datim okolnostima normalno funkcionisala“, kazao je Ljajić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...