"UZ PONOVLJENO IZVINJENJE PRIJATELJIMA IZ BOSNE I HERCEGOVINE": Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine novog kombija bh. navijačima

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prvo se zahvalio crnogorskim navijačima na pokrenutoj akciji, pa objavio da će joj se pridružiti i gradska uprava.

  • Regija

  • 13. Jun. 2022  13. Jun. 2022

  • 0

Nakon što je pred početak utakmice između Bosne i Hercegovine i domaćina Crne Gore u petak u okviru Lige Nacija zapaljen kombi vlasnika iz BiH, udruženje navijača reprezentacije Crne Gore "Ultra Crna Gora" pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu novog vozila. Akciji se, potom, pridružio i grad Podgorica.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prvo se zahvalio crnogorskim navijačima na pokrenutoj akciji, pa objavio da će joj se pridružiti i gradska uprava.

“Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija, Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog!”, poručio je kratko na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...