"VEČERAS BIH TE VOLIO PITATI NEŠTO POSEBNO": Ana Bavrka u suzama u Parizu jedva izgovorila sudbonosno DA

"Protekla nedjelja, bila je jedna od najbitnijih u mom životu i hvala ti Ana, što si dio dio mog života", rekao je Zoran prije nego je zaprosio i iznenadio Anu, te dodao "večeras bih te volio pitati nešto posebno", te izvadio prsten.

  • Estrada

  • 13. Jun. 2022  13. Jun. 2022

  • 0

Miss New World 2017. godine, najpopularnija i najljepša voditeljica u Bosni i Hercegovini koja je široj javnosti poznata kao voditeljica s Hayat TV, Mostarka Ana Bavrka, osim na poslovnom, ispunjena je i na privatnom polju.

Sreću i ljubav je pronašla u zagrljaju bivšeg/sadašnjeg dečka Zorana Cvjetkovića, dugogodišnjeg sportiste koji se nakon okončanja košarkaške karijere posvetio karijeri trenera. No, izgleda da je Zoranovom statusu ‘dečka’ došao kraj.

Naime, Zoran je sinoć odlučio zaprositi Anu! Na oduševljenje svih pratilaca popularne voditeljice i Influenserice i naravno Zoranovo, Ana je rekla ‘DA’, jedva, jecajući kroz suze radosnice.

Sve se desilo na večeri s prijateljima u romantičnom Parizu, gdje se trenutno nalaze, piše portal CiciMici.

"Protekla nedjelja, bila je jedna od najbitnijih u mom životu i hvala ti Ana, što si dio dio mog života", rekao je Zoran prije nego je zaprosio i iznenadio Anu, te dodao "večeras bih te volio pitati nešto posebno", te izvadio prsten i uz komentar "MISLIM DA JE VRIJEME"” zaprosio prelijepu Anu.

@anabavrka Najposebnija noć u mom životu, u najdivnijem gradu na svijetu. Volim te! #fyp #foryoupage #tiktokchallenge#duet#trending#comedy #tiktoktrend#dance #viral #engagement #love #couplegoals ♬ original sound - anabavrka

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...