VATRENO NA TRIBINAMA PARIŠKOG STADIONA: Kolinda Grabar Kitarović završila u zagrljaju francuskih navijača (FOTO)

Bivša predsjednica Hrvatske objavila je fotografije s tribina na svom Facebooku, još prije početka utakmice, te se zahvalila svim navijačima na toploj dobrodošlici.

  • Show

  • 14. Jun. 2022  14. Jun. 2022

  • 1

Utakmicu između Francuske i Hrvatske iz publike pratila je vjerna navijačica Vatrenih - Kolinda Grabar Kitarović, i to baš u dresu s imenom Luke Modrića.

Bivša predsjednica Hrvatske objavila je fotografije s tribina na svom Facebooku, još prije početka utakmice, te se zahvalila svim navijačima na toploj dobrodošlici.

 

Kolinda je pratila utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su Vatreni osvojili drugo mjesto, izgubivši u finalu upravo od Francuza.

Tada je, dok je u Moskvi lijevala kiša, Grabar Kitarović stajala uz bok Vladimira Putina, i francuskog kolege Emanuela Macrona. U suzama je pritom čestitala Vatrenima, ljubila ih i tješila, a u jednom trenutku pehar Mundijala došao je do njenih ruku, pa je poljubila i njega.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...