SLAVNI GLUMAC BORI SE STEŠKOM BOLESTI: Supruga Brucea Willisa objavila video na Instargramu, uslijedili su brojni komentari...

"To je još jedan razlog zašto sam se zaljubila u svog supruga, jer njega strah nikada nije zaustavio", kazala je ona.

  • Show

  • 15. Jun. 2022  15. Jun. 2022

  • 1

Supruga Brucea Willisa svoj privatni život čuvala je od javnosti, no suprugova bolest sve je promijenila. Emma Heming Willis sada sve češće dijeli uspomene na holivudskog glumca, kao i brojne trenutke iz njegove bogate karijere.

Ovoga je puta na svom Instagramu Emma podijelila video iz 1987. kada je Bruce Willis pjevao s grupom The Temptations pjesmu Under the Boardwalk, a njezina objava oduševila je fanove slavnog glumca.

"Moj moto je - nikada ne dopustite strahu da vas zaustavi. Zašto? Jer strah konstantno mene zaustavlja. A to je još jedan razlog zašto sam se zaljubila u svog supruga, jer njega strah nikada nije zaustavio. Pa kakvo samopouzdanje samo morate imati da otpjevate glavni vokal s The Temptationsima?" napisala je u opisu objave.

"Bruceovim fanovima željeli smo kao obitelj reći da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema, nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila", objavila je obitelj Willis prije šest tjedana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...