MEDVEDEV ŠOKIRAO IZJAVOM: "Ko je rekao da će Ukrajina za dvije godine uopće postojati na karti svijeta.."

U poruci Medvedev dovodi u pitanje ukrajinski zahtjev da ove zime uveze energiju s mogućnošću odgode plaćanja na dvije godine.

  • Svijet

  • 15. Jun. 2022  15. Jun. 2022

  • 0

Dmitrij Medvedev, dugogodišnji saveznik Vladimira Putina, koji je trenutno zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije, objavio je jutros za Telegram poruku koja daje uvid u trenutno stanje ruskog razmišljanja na visokoj razini o situaciji u Ukrajini.

U poruci Medvedev dovodi u pitanje ukrajinski zahtjev da ove zime uveze energiju s mogućnošću odgode plaćanja na dvije godine.

"Samo pitanje. Ko je rekao da će Ukrajina za dvije godine uopće postojati na karti svijeta?", kratko je napisao Medvedev.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...