PRAKTIČNE I MODERNE: Ovo su najljepše ljetne frizure, a oko njih nećete imati puno posla (FOTO)

Vlasnice duge kose najčešće se nerado odlučuju za šišanje posebno ako su dugo i strpljivo pazile na svaki centimetar, no činjenica je kako s dugom kosom tiokom ljetnih mjeseci katkad nije lako.

  • Žena

  • 15. Jun. 2022  

  • 0

Dugu kosu tokom ljeta možete podignuti u punđu, rep ili pak splesti je u trendi pletenice ili pletenicu, no mnogi se odlučuju i za šišanje.

Kratkim frizurama teško je odoljeti, a ovoga ljeta možete birati između nekoliko cool stilova uključujući i uvijek poželjne varijante poput boba, dječačkih frizura ili cool pixieja.

Pixie

'Ova frizura je također fantastična za vrućine jer ovakav način zahtijeva vrlo malo stiliziranja', objašnjava ona.

'Osim toga kosa vam se sigurno neće zalijepiti za leđa kao npr. kosa podignuta u rep. Zamolite frizera da vas slojevito ošiša kako biste imali što manje posla oko stiliziranja kose', rekla je. Kosu samo jednostavno pošpricajte s npr. sprejem na bazi morske vode kako biste dodali teksturu i dali kosi čvrstoću za šarmantni nesavršeno savršeni funky look', ispričala je.

Bob

Bob u svim svojim varijantama fantastičan je izbor za sve one koji žele praktičnu, ženstvenu i bezvremensku frizuru.

Osim svoje jednostavnosti, klasični bob ima još jednu prednost: u prvi plan ističe crte lica, ali i vrat.

'Budući da je zbog dužine, podići kosu u rep ili punđu katkad težak zadatak, sjajan način da je nosite tokom ljetnih mjeseci je zalizanu unatrag, što možete postići s npr. gelom ili drugim sredstvom za stiliziranje. Bob je jedna od najjednostavnijih frizura za održavanje i izgleda sjajno bez obzira na to nosite li je ravno isfenirana ili s blagim valovima, što je vjerojatno razlog zašto je obožavaju i brojne slavne zaljubljenice u modu', rekla je Suzie.

Slojevito ošišane frizure

Suzie McGill za vlasnice dulje kose savjetuje slojevito šišanje kako bi se kosa oslobodila dodatne i težine te tako postala lakša i prozračnija što svi želimo u ljetnim mjesecima, prenosi Tportal.hr.

                     

Prema riječima engleske frizerke Suzie McGill pixie je savršena ljetna frizura koja će laskati vašem licu i u prvi plan istaknuti oči i jagodice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...