VRIJEME JE ZA PROMJENE: Profinjena frizura koja će vladati u mjesecima pred nama (FOTO)

Ako je vjerovati stručnjacima, verzija koja će obilježiti jesen pred nama je bubble bob.

  • Žena

  • 22. Avg. 2023  

  • 0

Jedna je od prvih stvari koju mnoge dame naprave nakon povratka s godišnjeg odmora naručivanje kod frizera.

U mnogim slučajevima donose se i odluke o promjeni frizure. Nova sezona je, naime, uvijek dobra prilika za nešto novo i drugačije.

 

Ako i sami čekate termin za šišanje i razmišljate o promjeni, dobra vijest je da su stručnjaci za kosu već najavili trendove za jesen koji vas mogu inspirirati, a među frizurama koje će biti popularne i dalje ostaje bob.

Ako je vjerovati stručnjacima, verzija koja će obilježiti jesen pred nama je bubble bob.

Diane GuerreroDiane Guerrero (Foto: Profimedia)

Glavna karakteristika ovog boba su vrhovi uvijeni prema unutra koji mu daju taj zaobljeni, bublasti oblik. Zbog dužine kose negdje između ramena i brade ova frizura će laskati gotovo svima jer, prema riječima stručnjaka, negdje unutar tog područja postoji dužina za svakoga.

Ova verzija boba posebno će se svidjeti damama koje vole profinjeniji izgled. Kako bi ovaj bob izgledao najbolje moguće u kućnoj radinosti stručnjaci sugeriraju da nabavite dobru okruglu četku.

U svakom slučaju, bubble bob može biti ultra šik frizura s kojom ćete zakoračiti u novu sezonu, navodi Zadovoljna.hr.

Bella HadidBella Hadid (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...