ITALIJANSKI NOVINAR PIŠE: Inter stvara najmoćniji napad u Italiji, Džeko je višak

Pouzdani talijanski novinar Gianluca Dimarzio jučer donio je informaciju kako bi kolateralna šteta ovih transfera mogao biti kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

  • Sport

  • 16. Jun. 2022  

  • 0

Belgijski napadač Romelu Lukaku prošlog ljeta napustio je redove milanskog Intera i pojačao ekipu Chelseaja u transferu vrijednom 113 miliona eura.

Belgijanac nije uspio opravdati uloženi novac, a u 26 nastupa u Premiershipu uspio je postići svega osam pogodaka. Sada ga Inter želi vratiti na Giuseppe Meazu, ovoga puta na pozajmicu.

Pored Lukakua, na meti Intera nalazi se i Paulo Dybala kojem je istekao ugovor s Juventusu. Argentinac taj ugovor neće produžiti, a Inter mu je već ponudio godišnju platu od 5.5 miliona eura, a trebao bi stići kao slobodan fudbaler.

Pouzdani talijanski novinar Gianluca Dimarzio jučer donio je informaciju kako bi kolateralna šteta ovih transfera mogao biti kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Džeko bi u slučaju ovih transfera bio slobodan u izboru nove sredine, a prema navodima brojni klubovi već čekaju svoju šansu u namjeri da angažuju Dijamanta. Bh. golgeter ima ugovor sa Nerazzurima do ljeta naredne godine, a u debitantskom nastupu je na 49 utakmica postigao 17 golova i upisao 10 asistencija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...