"UMRO SAM OD SMIJEHA...": Otkriveno šta je Luka Modrić dobacio Mohamedu Salahu nakon utakmice finala Lige prvaka....

Dok su igrači Liverpoola išli po srebrne medalje, Modrić je dobacio jednu rečenicu Salahu, otkrio je Rodrygo.

  • Sport

  • 17. Jun. 2022  17. Jun. 2022

  • 0

Mohamed Salah uoči finala Lige prvaka protiv madridskog Reala ponavljao je da ga jedino zanima osveta za finale iz 2018. godine. 

Real je slavio u finalu 1:0 pogotkom Viniciusa, a nakon susreta u Parizu Luka Modrić, 36-godišnji veznjak Reala, imao je poruku za Salaha. Dok su igrači Liverpoola išli po srebrne medalje, Modrić je dobacio jednu rečenicu Salahu, otkrio je Rodrygo. "Imam ispričati jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpoola su prolazili pored nas, Salah je bio utučen, a Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: "Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put..." Umro sam od smijeha", rekao je Realov ofanzivac Rodrygo je u jednom podcastu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...