VIDEO KOJI JE OBIŠAO SVIJET: Salah je bio potpuno slomljen nakon poraza u finalu Afričkog kupa nacija, pogledajte ko mu je prvi prišao…

Egipat je sa sedam naslova prvaka Afrike i dalje najtrofejnija reprezentacija “Crnog kontinenta”.

  • Sport

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 0

Nakon 120 minuta nogometa tokom kojih pogodaka nije bilo, Senegal je u finalu Afričkog kupa nacija bio bolji u izvođenju jedanaesteraca i tako osvojio prvu titulu u historiji u ovom takmičenju.

Senegal je nakon jedanaesteraca pobijedio Egipat u finalu Afričkog kupa nacija, a Mohamed Salah bio je potpuno slomljen nakon raspucavanja.

Senegalu je ovo bio treći nastup u finalu i prvi trofej, 2002. je izgubio na 11-erce od Kameruna, a prije tri godine od Alžira sa 0-1.

Egipat je sa sedam naslova prvaka Afrike i dalje najtrofejnija reprezentacija “Crnog kontinenta”.

Pogledajte penal-seriju i dirljive kadrove nakon meča!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...