OGLASILI SE IZ SDA: Izetbegović je zahvalio Cavusogluu na kontinuiranoj podršci Republike Turske

Na sastanku je razgovarano o odnosima u svijetu, regionu i Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 18. Jun. 2022  18. Jun. 2022

  • 5

Ministar vanjskih poslova Republike Turske Mevlut Cavusoglu sastao se danas u Sarajevu, u okviru dvodnevne posjete BiH, sa predsjednikom Stranke demokratske akcije Bakirom Izetbegovićem.

Na sastanku je razgovarano o odnosima u svijetu, regionu i Bosni i Hercegovini.

Izetbegović je zahvalio Cavusoglu na kontinuiranoj podršci Republike Turske stabilnosti i ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine te njenom euroatlantskom putu.

Tokom razgovora je istaknuta važnost saradnje zemalja regiona, te da bilo kakav format budućih razgovora o toj temi treba involvirati isključivo nadležne državne institucije i njihove predstavnike, saopćeno je iz SDA. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...