OBUĆINA OŠTRO O VUČIĆU I DIJANI HRKALOVIĆ: „Predsjednik je zasjeo. Dva puta je gledao Dijanin intervju…“ (VIDEO)

Jelena Obućina, u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria, ponovo je spominjala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

  • Regija

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 1

"Danas su zasedanja tema. Zasedalo se u Skupštini grada, kvorum je dala NADA, Šapić je gradonačelnik glavnog grada. Smejte se rimi, ali ovo je tužna pesma na sto načina", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Na staru sliku našeg vremena vraća nas koalicija Zajedno. Vučiću poručuju da prestane da ponižava građane, jer se izbori ne završavaju evo već treći mesec. I daju mu rok - ako do 1. jula ne zakaže konstitutivnu sednicu Narodne skupštine i Skupština ne zaseda - zasedaće Gazela - rekla je Obućina te nastavila:

- Onaj koji je blokirao Gazelu sa građanima, zaseo u "Pravi ugao". Hoće li, Dijaninim rečnikom, Savo Željka ili Željko Sava da pomnoži sa nulom, to se čekalo. A oba izašli isti kakvi su i ušli - dijaloga nije bilo, nije bilo ni duela. Red vređanja, red vikanja. Drugim rečima, nula bodova u gostima. A neće imati ni efekta po temu, jer u REM-u svejedno ne zasedaju da provere elaborate - naglasila je ona, pa zaključila:

"Na drugoj strani, predsednik je zaseo. Dva puta je gledao Dijanin intervju. Dva puta po dva sata, malo li je kad rešava krizu? Zaseo ne da hvata beleške, nego greške", završila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...