ZA ELEGANTNE IZLASKE: Plava haljina i srebrne cipele su idealan spoj, a stajling Naomi Watts itekako vrijedi kopirati (FOTO)

Kada ne znate što odjenuti haljina je uvijek dobar odabir, a kada se radi o elegantnim stajlinzima kombinacija plave haljine i srebrnih sandala pun je pogodak. 

  • Žena

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 0

Nedavno je glumica Naomi Watts privukla pažnju svojim iskrenom ispovjedi o ulasku u menopauzu. Naime, glumica je otkrila kako je u menopauzu ušla u 30-im godinama.

"Dogodilo se prerano, nisam uopće bila spremna. Znao sam da je i moja majka prošla kroz ranu menopauzu, ali nisam znala da bi mogla biti osam godina u perimenopauzi", prenio je Page Six.

Rekla je da se osjećala potpuno izolirano i to ju je najviše pogodilo.

"Ženama se govori da šute i da se toga srame. Ali menopauza je prirodan proces. To nije mana ili bolest. Žene bi trebale dobiti puno više podrške u ovoj fazi života", rekla je slavna glumica.

Naomi Watts zbog svoje izjave i iskrene ispovijesti dobila je puno simpatija, a puno komplimenata zaradila je i na račun sjajnog stajlinga koji je pokazala događaju Frangrance Foundation u New Yorku.

Za tu priliku Naomi je odabrala je midi haljinu iz predjesenske kolekcije američkog dizajnera Jasona Wua. Tamnoplava haljina naglašenog struka, volumiozne suknje i bandeau dekolteom bila je posebno upečatljiva zbog dramatičnih, višeslojnih rukava s volanima . Plavu haljinu od organze 53-godišnjakinja je kombinirala s jednostavnim srebrnim sandalama i svjetlucavim clutchom torbicom.

Naomi Watts

Naomi Watts (Foto: Profimedia)

Upravo se ova kombinacija boja pokazala kao pun pogodak. Naime, plava i srebrna čine vrlo elegantnu simbiozu, a ove dvije nijanse kriju jednostavan i efektan glamurozan, pomalo kraljevski efekt. Savršen su izbor za ljetne uredske zabave, a idealni su spoj i za zabave povodom ljetnih vjenčanja, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...