"HTJELA SAM DA SE ZEMLJA OTVORI I PROGUTA ME..": Slavna holivudska glumica progovorila o najneugodnijem trenutku karijere

Danas je jedna od najcjenjenijih holivudskih glumica i kaže kako je najveća prednost njezinog zvjezdanog statusa to što više ne mora ići na audicije, jer uloge dobiva zahvaljujući svojoj dobroj reputaciji. No, nije uvijek bilo tako...

  • Show

  • 20. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 0

Britanka Naomi Watts (52) svjetsku slavu te naklonost publike i kritičara stekla je 2001. godine nakon što je briljirala u psihološkom trileru "Mulholland Drive" reditelja Davida Lyncha.

Danas je jedna od najcjenjenijih holivudskih glumica i kaže kako je najveća prednost njezinog zvjezdanog statusa to što više ne mora ići na audicije, jer uloge dobiva zahvaljujući svojoj dobroj reputaciji. No, nije uvijek bilo tako...

- Najneugodniji trenutak iz moje karijere? Vjerovatno onaj kad je reditelj zaspao tokom moje audicije. Da, bila sam toliko loša da je čovjek doslovce zatvorio oči i zadrijemao! Sjećam se da sam zastala kako bih mu postavila pitanje, a on je šutio... Pogledala sam ga i shvatila da - spava! U tom trenutku htjela sam da se zemlja otvori pod mojim nogama i proguta me, bilo je užasno - prisjetila se glumica u intervjuu za radijsku emisiju "Stav, Abby and Matt".

Kasnije je u razgovoru otkrila i da je australski kolega Russell Crowe na samom početku svoje holivudske karijere znao prespavati na njezinom kauču u Los Angelesu.

- Imao je gomilu dogovorenih sastanaka u gradu i u tom trenutku nije želio trošiti novac na hotele pa je odsjeo kod mene nekoliko puta - rekla je Watts, prenosi "Daily Mail".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...