ŠEF BANJALUČKOG SDP-a: "Dok se Vojinu Mijatoviću i meni prijeti klanjem"

(...) nekome je čitav BH patriotizam potonuo u nekoliko eura poštarine!"

  • Mini market

  • 21. Jun. 2022  21. Jun. 2022

  • 2

Informacija da je u Austriji izuzetno loš odziv građana BiH za registraciju za naredne opće izbore, na šta je upozorio Ahmed Husagić, predsjednik Pokreta Snaga domovine, ponukala je predsjednika Gradske organizacije SDP-a Banja Luka Aleksandra Vukovića da se oglasi.

Vuković je razočaran i ljut, ali ne gubi nadu da će Pokret za državu ostvariti svoj cilj, a to je pokazati da u RS-u mogu uspjeti i politike koje neće živjeti na nacionalizmu.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"U Austriji se od 95.000 Bosanaca i Hercegovaca za izbore u oktobru registrovalo samo 350!

Zemlja se oslobađa sa ljubavlju, a postaje velika samo djelima!

Mi, Bosanci i Hercegovci nemamo vremena da hvatamo izgovore i slušamo samosažaljenje i građenje velikih spomenika, ali ničega!

I danas kada se iz NSRS preko kosovske dogme Vojinu Mijatoviću prvom, a meni drugom u Banja Luci direktno prijeti klanjem, nekome je čitav BH patriotizam potonuo u nekoliko eura poštarine!

Bez obzira na sve, naše najubojitije oružje je olovka koja ih baš boli!

Hvala puno svima na dosadašnjoj podršci u zemlji i van Bosne i Hercegovine!

Idemo dalje...", napisao je Vuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...