„…OVAJ ČOVJEK STVARNO VRIJEĐA ZDRAV RAZUM“: Borenović oštro uzvratio Viškoviću, spominje i Dodika

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon izjava premijera bh. entiteta Republika Srpska Radovana Viškovića.

  • Mini market

  • 22. Jun. 2022  22. Jun. 2022

  • 1

Nakon riječi predsjednika vlade Republike Srpske Radovana Viškovića oglasio se predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

„Ma je li ovo prvoaprilska ili ovaj čovjek stvarno vrijeđa zdrav razum! Tri mjeseca kako su njegovi SNSD delegati Špirić, Majkić, Nović, Prodanović po Dodikovom nalogu zaustavili ukidanje akciza u Domu naroda! Višković okrivio druge što nisu ukinute akcize, poručio je Borenović.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da bi Republika Srpska, da ima samostalnost koju nema, još u martu imala ukinute akcize i diferenciranu stopu PDV-a.

- To je jasno svima onima koji hoće da čuju, onima koji neće da čuju ne mogu promijeniti stav - poručio je Višković.

On je kazao da Vlada pomaže stanovništvu na načine koji su joj mogući i da je jedna od mjera i isplata po 100 KM borcima, penzionerima i mladima, te da nije riječ o davanju pred izbore.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...